Κριτικές

“Η αισθητικός ήταν πολύ επαγγελματίας και γνώριζε πολύ καλά το αντικείμενο της ,ακολούθησα τις συμβουλές της και έχω άριστα αποτελέσματα. Εκτός από την αποτρίχωση , έχουν πολύ καλές υπηρεσίες και για το πρόσωπο . Πολύ καθαρός και χαλαρός χώρος και εύκολη πρόσβαση . Οι τιμές πολύ λογικές. Την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω θεραπείες για το πρόσωπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!”

“Ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον. Πολύ όμορφος, ζεστός και πεντακάθαρος ο χώρος. Η υπεύθυνη αισθητικός είναι εξαιρετικά καταρτισμένη και άψογη επαγγελματίας. Το laser είναι ανώδυνο και αποτελεσματικό. Προσωπικά , εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα, δεδομένων όσων έχω ακούσει για άλλους χώρους. Εννοείται ότι ακολούθησα τις οδηγίες της αισθητικού, έτσι απέφυγα ερεθισμούς και πισωγυρίσματα στο αποτέλεσμα. City laser Lab και μόνο! Σας ευχαριστώ θερμά !!!”

“Εξαιρετικές οι αισθητικοί με άψογα αποτελέσματα!!! Η Κατερίνα και η Λαμπρινή θα βρουν την λύση σε κάθε πρόβλημα”

“Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να είχα κανει . Τα σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με το εξαιρετικό προσωπικό συνέβαλαν στο άριστο αποτέλεσμα.”

“Πήρα το πακέτο 5+1 αποτρίχωσης και ήδη από την 1η εφαρμογή είδα πολύ μεγάλη διαφορά. Τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και οι κοπέλες εξαιρετικές και επαγγελματίες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.”

“Σύγχρονα μηχανήματα, ευγενικό προσωπικό που ξέρει τη δουλειά του σε έναν προσεγμένο χώρο. Πολύ ευχαριστημένη ήδη και δεν έχω ακόμα ολοκληρώσει τις συνεδρίες μου.”