Ριζική Αποτρίχωση

Ελάχιστη Χρέωση: 15€

Κλασική & καταξιωμένη μέθοδος

Η Ριζική Αποτρίχωση αποτελεί μια κλασική, ασφαλή και καταξιωμένη μέθοδο αποτρίχωσης που εφαρμόζεται στις περιπτώσεις όπου η έλλειψη μελανίνης, οι ξανθιές ή λευκές τρίχες, καθιστούν αναποτελεσματικά τα laser. Με τη στοχευμένη διοχέτευση συνεχούς ρεύματος (ηλεκτρόλυση) στον θύλακα της τρίχας επιτυγχάνεται η μόνιμη καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της, που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών.

Η θεραπεία Ριζικής Αποτρίχωσης με βελόνα πραγματοποιείται με ατομική αποστειρωμένη βελόνα μιας χρήσης, διαφορετική για κάθε θεραπευόμενο/η. Ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στην πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες, τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι την πλήρη καταστροφή τους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ασφαλής, μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος
  • Αποτελεσματική σε όλους τους τύπους τριχοφυΐας, όπως άσπρες, ξανθές, σκούρες, λεπτές, χοντρές, χνούδι
  • Οι τρίχες καταστρέφονται και απομακρύνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς τρίχες, επιτυγχάνοντας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή σταδιακή και οριστική μείωση της τριχοφυΐας
  • Μπορεί να συνδυαστεί – συμπληρώσει όλες τις θεραπείες laser που προηγούνται, έτσι ώστε αρχικά να εξαλειφθεί η σκουρόχρωμη τριχοφυΐα και στη συνέχεια, με την ριζική αποτρίχωση με βελόνα, να αντιμετωπιστούν οι ανοιχτόχρωμες τρίχες που δεν καταστράφηκαν με το laser, ολοκληρώνοντας έτσι τη θεραπεία.


Χρέωση 25€/15'