Μεσοθεραπεία και όσα θέλετε να ξέρετε από τις ειδικούς του City Laser Lab στο Μαρούσι

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία με Dermapen. Όσα θέλετε να μάθετε

Η Μεσοθεραπεία είναι μία από τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες θεραπείες, η οποία στοχεύει στην επιδιόρθωση της επιδερμίδας γυρίζοντας το χρόνο πίσω και δίνοντας λάμψη και φυσικά αποτελέσματα! Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες από 25-30 ετών και πάνω, σε πρόσωπο – λαιμό, αλλά και σώμα. Η δημοφιλής αυτή, μη επεμβατική, μέθοδος είναι ασφαλής, απολύτως ανεκτή και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει

 1. Τη χρήση μιας συσκευής, που ονομάζεται Dermapen. Πρόκειται για μια συσκευή σε μορφή στυλό, που μας δίνει τις δυνατότητες να:
    • χρησιμοποιούμε κεφαλές με μικροβελόνες διαφορετικών αριθμών και διαφορετικού πάχους
    • κάνουμε ρυθμίσεις σχετικά με το βάθος διάτρησης και την ταχύτητα κίνησης της κεφαλής
 2. Την εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων, στοχευμένων ανά περίπτωση (πχ. ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιγήρανση κλπ) ή κοκτέιλ τα οποία συνδυάζουν συστατικά για την αντιμετώπιση των πολλαπλών αναγκών της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα αμινοξέα, καθώς και άλλα δομικά συστατικά είναι απαραίτητα για την  ενίσχυση, την αναδόμηση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Παράλληλα, προσφέρουν άμεση βελτίωση, ενυδάτωση, θρέψη, σφριγηλότητα και λάμψη.

Ο συνδυασμός της παραπάνω τεχνικής με τα κατάλληλα σκευάσματα μεσοθεραπείας μάς επιτρέπει να ρυθμίσουμε την ένταση της  θεραπείας ανά περιοχή ή και στο σύνολό της. Έτσι, την προσαρμόζουμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Σε ποιους απευθύνεται η Μεσοθεραπεία με Dermapen

H Μεσοθεραπεία με Dermapen απευθύνεται κυρίως σε άτομα, των οποίων οι βλάβες της επιδερμίδας έχουν συμβεί:

 • Με την πάροδο του χρόνου (ρυτίδες, δυσχρωμίες, χαλάρωση)
 • Από την ακμή (ουλές)
 • Από τον ήλιο (φωτογήρανση, αφυδάτωση , δυσχρωμίες, κ.α)

Επιπλέον, η φθορά του δέρματος σε αρκετές περιπτώσεις σχετίζεται με τη γονιδιακή προδιάθεση των ατόμων, σε συνδυασμό με τον τρόπο διαβίωσης, την  ατμόσφαιρα, το κάπνισμα, το άγχος, την έκθεση στον ήλιο, ορμονικές καταστάσεις, όπως ακμή, αυξομειώσεις βάρους κ.α.

Αποτελέσματα Μεσοθεραπείας

Από την πρώτη κιόλας θεραπεία είναι εμφανής η διαφορά και η βελτίωση της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι:

 • βαθιά ενυδάτωση
 • μείωση βαθιών, αλλά και επιφανειακών, ρυτίδων και πρόληψη εμφάνισης νεότερων
 • λείανση της επιδερμίδας, μείωση πόρων και ούλων
 • βελτίωση της περιοχής των βλεφάρων (μαύρους κύκλους και ρυτίδες)
 • σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας
 • νεότερη, υγιή, φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα
 • ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου

Πρόκειται για μια εκπληκτική θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Πόσες θεραπείες γίνονται και με ποια συχνότητα

Το πλήθος και η συχνότητα θεραπειών εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας του κάθε ατόμου. Βέβαια, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συνίστανται κατά μέσο όρο 3-6 θεραπείες ανά 10-20 ημέρες.

Μετά τις 3 πρώτες θεραπείες, ή έναν κύκλο θεραπειών για τους 3 πρώτους μήνες, ακολουθεί μια περίοδος συντήρησης του αποτελέσματος, όπου περιλαμβάνονται αραιές, επαναληπτικές συνεδρίες. Οι ανάγκες του κάθε ατόμου διαφέρουν και πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’όψιν την ανοχή, την ευαισθησία του/της, την καθημερινότητα, τις επαγγελματικές δραστηριότητες κλπ.

Μετά το πέρας της θεραπείας ένας μικρός ή μέτριος ερεθισμός είναι απολύτως φυσιολογικός. Για να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας μας, είναι σημαντικό να ακολουθούνται οι οδηγίες που θα δοθούν από την αισθητικό.

Οι οδηγίες είναι απλές και απολύτως εφικτές

 • δεν ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα
 • χρησιμοποιούμε οπωσδήποτε ενυδατική και αντηλιακή κρέμα, σε περίπτωση που υπάρχει ήλιος
 • αποφεύγουμε τη ζέστη και τη χρήση ιδιαιτέρως ζεστού νερού στο μπάνιο για τις πρώτες 1 εώς 3 ημέρες

Στη συνέχεια μπορούμε να ακολουθήσουμε όποια ρουτίνα έχουμε συνηθίσει.

Ποια εποχή είναι καλύτερη για τη Μεσοθεραπεία

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν ενδείκνυται για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες του έτους. Ιδανική χρονική περίοδος για τα ελληνικά δεδομένα είναι από Σεπτέμβριο έως και Μάιο, όπου η ηλιοφάνεια και η ζέστη δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Στο City Laser Lab τα μεσοθεραπευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα από κορυφαία συνεργαζόμενη εταιρεία, που εξειδικεύεται σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής.

Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2110157790 ή συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας για να κλείσετε το ραντεβού σας. Ελάτε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να καθορίσουμε το κατάλληλο πλάνο θεραπειών για να αποκαλύψουμε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τον βαθύ καθαρισμό προσώπου εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *